UndiCzat - Czat GG
Nick: Tiger3316
Obecny staff: 0
Ile czasu poswiecam: od 4 - 10 godzin dziennie
Jak pomagam : Jestem pomocny, kolezenski, Upominam u przestrzeganiu regulaminu, pilnuje porzadku : )
Moglbym Wam Pomoc ogarnoc i pilnowac kanalow ; )
Tiger3316 napisał:
Nick: Tiger3316
Obecny staff: 0
Ile czasu poswiecam: od 4 - 10 godzin dziennie
Jak pomagam : Jestem pomocny, kolezenski, Upominam u przestrzeganiu regulaminu, pilnuje porzadku : )
Moglbym Wam Pomoc ogarnoc i pilnowac kanalow ; )
Co do tej osoby jestem na NIE !!!! Brak Kultury wobec innego uzytkownika i Uzywanie Wulgarnych Słów ;]
Ostatnio edytowany przez LyyuBovI (2011-08-30 10:13:30)
LyyuBovI napisał:
Co do tej osoby jestem na NIE !!!! Brak Kultury wobec innego uzytkownika i Uzywanie Wólgarnych Słów ;]
No i kto to *pisze...
Może też podkreślisz swój brak kultury, to jak obrażasz itp...?
Oceniasz, a sam nie jesteś lepszy... Za plecami ciśniesz, a wprost liżesz dupę...
Już niedługo dodam trochę *Dowodów* potwierdzających moje słowa...
Nie wiem za co masz te uprawnienia, ale na pewno przyczynił się do tego Twój fałsz i zakłamanie...
A tak przy okazji, to pisze się *wUlgaryzmy...
LyyuBovI:Co do tej osoby jestem na NIE !!!! Brak Kultury wobec innego uzytkownika i Uzywanie Wólgarnych Słów ;]
chcial bym powiedziec ze ty tez jestes nie lepszy nnie mowie ze ja jestem kulturalny lub cos ale w twoim przypatku to co innego poniewaz jak jest jakas klotnia to ty nie to ze wyzywasz kanal ze jest do dupy to cisniesz jeszce userow i wszystkich chcesz ogarniac ale siebie nie...wiec patrz co piszesz i jak o kims piszez... ja sie moge przyznac ze dobry tez nie jestem ale nie robie takich rzeczy jak ty..np juz klotnia to ty mowisz ze nie gar na kanale i trzeba zamknac kanal ...eeeh.. niech uzytkownik Tiger3316 dostanie staff jesli sie sprawdzi to zostanie w support...ale to Undi decyduje ja tylko sugeruje ;]
.
LyyuBovI napisał:
Do twojej wiadomsci zjebany frajerze zrezygnowalem
i mozesz dzieciaki mi naskoczyc na kutaska hahaha pozdro parówo ;]
No i chyba wszystko na temat tego osobnika...
Typowy mechanizm obronny "dziecka" z kompleksami...
A komentując Twoją wypowiedź napiszę jedynie, że głodnemu chleb na myśli...
To na tyle, gdyż brak mi słów na tego typu KRETYŃSTWO i naprawdę niski poziom intelektualny...
Macie swojego Czarusia...
Pluję i gardzę... ;]